vakantiemenu

- Aanbieding
- All Inclusives
- Cruises
- Duik Reizen
- Lastminutes
- Vliegreizen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Huurauto
- Vliegtickets

 


Sport

De sporten waar Bonaire pas echt bekend om is komt meer door het toerisme, op Bonaire kunt u namelijk fantastisch duiken maar ook windsurfen is een belangrijke sport. Daarnaast is het eiland natuurlijk in trek vanwege andere watersporten zoals zeilen, snorkelen en jetskiën. 

Duiken
Duiken op Bonaire is een belevenis er is cristal helder water en er zijn verschillende goed bereikbare riffen waar natuurlijk veel te zien is. Wanneer niet zo bekend ben met snorkelen kunt u zich gemakkelijk laten voorlichten of les nemen bij een plaatselijke duikschool, waar u eventueel ook materialen kunt huren.

Snorkelen
Snorkelen is in Bonaire op veel plekken toegestaan en op veel plekken een echte belevenis, wanneer niet zo bekend ben met snorkelen kunt u zich gemakkelijk laten voorlichten bij een plaatselijke duikschool, waar u eventueel ook materialen kunt huren.

Windsurfen
Op Bonaire is er eigenlijk één belangrijke windsurf gebied, welke we kunnen vinden bij Lac Bay. Bovendien zijn hier twee surfscholen waar u terecht kunt voor lessen en of materialen. Er staat altijd voldoende wind dus dat is makkelijk.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013